Prabangus kačių namas

Mėgstate kates, bet jau nupirkote joms visus įmanomus žaislus ir nebežinote kaip pradžiuginti savo augintinį?
Jei turite atliekamą vieną-kitą eurą - mes papasakosime kaip juos naudingai panaudoti statant namą katėms.



Taigi, reikės:
  • Keturių spintelių voniai. Tinka ir bet kurios kitos spintelės, bet būtinai kad būtų su įpakavimu (kartoninėse dėžėse)
  • Žirklės
  • Popieriaus pjaustymo peilis
  • Virvutė ("šniūras")
  • Klijų, pvz. "Moment"
  • Varžtų su veržlėmis ir poveržlėmis
  • Permatomos lipnios juostos, kuo platesnės
  • Markerio arba flomasterių
  • Penkių žvaigždučių turkiško kilimo iš natūralaus kailio
  • Netikros pelės, geriausia su cypliuku
  • Bent poros kačių (vertinimo komisija)

Bet kurį projektą, žinoma, reiktų pradėti nuo dizaino. Ant popieriaus pasipiešiam kiek aukštų turės namas, kur bus miegamasis, svetainė, tingėjimo kambarys ir terasa, dirbtinių pelių voljeras ir tamsusis kambariukas (čia tas kuriame slepiasi katės kurios nieko nepadarė). Pabandykite viską įsivaizduoti katės akimis! Taip taip, dabar viską perbraižykite iš naujo.
Ir ką gi, sunkiausias darbas - išsirinkite vonios spinteles ir atsiminkite, kuo jos brangesnės, tuo jūs labiau mylite savo augintinius! Dar karta priminsime, jog svarbiausia, kad spintelės būtų įpakuotos kartoninėse dėžėse, kurios turi būti idealaus dydžio, t.y. atitikti projektuojamų kambarių išmatavimus. O dabar išimkite spinteles iš įpakavimo ir... išmeskite. Arba pasikabinkite pas save pvz. vonioje, nes na, - tiesiog statant kačių namą spintelių nebereikės.
Taigi, pabandykite išdėlioti kartonines dėžes pagal suprojektuotą architektūrą, tačiau atminkite, jog preciziškas tikslumas katėms nuobodus ir jūs liksite nesuprastas, tad rekomenduoju miegamajį padaryti išsikišusį, terasą statyti vertikaliai, o jau tingėjimo kambarį pasukite kaip dievas duos. Tiesa, svarbu, kad namas laikytų lygsvarą kol suskaičiuosite iki devynių, o tada skardžiai suplokite, pritūpkite ir sumojuokite rankomis kaip sirgalius prieš makedoną ir jei dėžės vis dar stovi vietoje - vadinasi jūsų kūrinys atitinka visus europinius statybos standartus.
Bet dėl visa ko, primygtinai rekomenduojame kambarių sujungimus sutvirtinti varžtais ir klijais, o išorines jungimo siūles apklijuoti lipnia juosta. Na ir žinoma, jei jūsų katė neserga klaustrofobija ir nemoka teleportuotis, reikia su peiliu išpjauti duris tarp kambarių, beigi langus ir išėjimus i terasą, balkoną ir lauką.
Namas jau beveik baigtas, liko tik atlikti apdailą - su flomasteriu ištinkuokite išorines namo sienas ir išfrezuokite palanges. Pagal svetaines kambario išmatavimus apkirpkite kilimą ir pabandykite sukišti jį į namuką. Terasą reikia pakabinti ant virvučių, o nuo jos žemyn pariškite netikrą pelę už uodegos, kad eidama pro šalį katė galėtų ją grybštelti nagais ir pasigirdęs cypsėjimas būtų nuostabi melodija jums, mielieji, kol jūs smagiai snaudžiate savaitgalio naktį.

Na ir pabaigai, serija aiškinamųjų nuotraukų, kaip atrodo statyba ir koks gaunasi rezultatas:
Sutvirtinimai tarp kambarių sujungiami varžtais ir klijais, o tarp jų padaromi praėjimai

Išpjauname kruopščiai suplanuotas duris ir langus
Flomasteriu padekoruoti langai ir durys

Kiliminė danga - kiekvienos katės bazinis komforto lygis

Pirmasis komisijos narys matuoja svetainės plintusus ir apžiūrinėja įsivaizduojamą sofą

Ir galutinis daugiabučio vaizdas...


Komentarai

  1. Man Rastei būda su stogeliu raudonu butu galima?
    užsisakyti :)

    TAVO UŽUOMARŠA DRAUGĖ BIRUTĖ

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai